مواد لازم

نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم

ماست ۱۰۰ گرم

روغن جامد ۲۵ گرم( آب کرده )

آرد گندم ۱۰ گرم

گلاب به میزان لازم

جوش شیرین ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه شهد

شکر ۲ پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب ۲ قاشق سوپخوری

آبلیمو ۱/۴ قاشق

طرز تهیه

برای تهیه شهد ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد

گلاب را به همراه آبلیمو اضافه می کنیم.پس از آن به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه صبر میکنیم تا بجوشد.

سپس شهد را از روی حرارت بر میداریم.

برای تهیه زولبیا نشاسته را در ظرفی ریخته و آرد را به آن اضافه می کنیم.ماست ریخته و با هم

مخلوط می کنیم.سپس کم‌کم گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که به غلظت فرنی

برسد.(حدودا ۵ قاشق سوپخوری )

روغن جامد را اضافه کرده و با همزن هم می زنیم.در مرحله بعد وانیل و جوش شیرین ریخته و هم

می زنیم.وقتی غلظت مواد مانند فرنی شد مواد را از صافی رد می‌کنیم.(حتما برای با کیفیت شدن کار این

مرحله را انجام دهید.)

سپس آنها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.بعد از آن مواد را در قیف ریخته و در

روغن به شکل دایره‌ای و در هم سرخ می‌کنیم.

پس از سرخ کردن زولبیاها را در شهد که ولرم می باشد میگذاریم.