مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱/۳ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

ماست ۱/۳ پیمانه

هل ۲ عدد

گلاب ۳ قاشق سوپخوری

بکینگ پودر ۲/۳ قاشق چایخوری

آرد ۲/۳ پیمانه       

نمک مقدار کمی

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ را در ظرفی می ریزیم.شکر به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه

هم می زنیم.سپس ماست را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.در مرحله بعد روغن

می ریزیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

هل را پودر کرده و به همراه گلاب به مواد اضافه می کنیم.در مرحله آخر نیز آرد و

بکینگ پودر و مقدار خیلی کم نمک اضافه می کنیم.

پس از هم زدن،مایه کیک را در کپسول های کاپ کیک ریخته تا ۲/۳ کپسول را پر کند.

سپس آنها را در فر با دمای ۱۸۰درجه قرار می دهیم.