مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲۵۰ گرم 

آرد ۳۲۰ گرم 

شیر ۱ لیوان

روغن مایع ۶۵ گرم 

نسکافه ۲ قاشق غذاخوری

کشمش۳ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده نصف لیوان

بیکینگ پودر۳ قاشق چایخوری

وانیل۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا تخم‌مرغ ها را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم.

وانیل را نیز ریخته و با همزن خوب هم می زنیم.وقتی تخم مرغ ها کش دار شد روغن

را اضافه کرده و با دور کند همزن هم می زنیم.سپس نسکافه را به شیر اضافه می کنیم.

نصف آن را به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.مقداری از آرد و بیکینگ پودر

را که از قبل الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

سپس بقیه ی شیر ‌و نسکافه و باقی مانده ی آرد را نیز اضافه می کنیم.

در آخر گردو و کشمش می ریزیم.

قالب را چرب کرده و اردپاشی می کنیم.مایه کیک را در آن ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت سی تا

چهل دقیقه قرار می دهیم.