مواد لازم

کنگر ۴۰۰ گرم

گوشت خورشتی(میتوان از مرغ نیز استفاده کرد )۳۰۰ گرم

نعنا و جعفری خرد شده ۲۰۰گرم(نعنا۵۰گرم،جعفری۱۵۰ گرم)

پیاز متوسط ۱ عدد نگینی خرد شده

پودر فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،زعفران دم شده،ابغوره،روغن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا قسمت‌های انتهایی کنگر را جدا کرده و برگ برگ می کنیم و تیغ های اضافی را جدا کرده و آن را خرد می کنیم.سپس کنگر را خیس کرده و سه چهار بار آن را می شوییم.

روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.سپس گوشت را ریخته و تا زمانی که تغییر رنگ دهد تفت می دهیم.

زردچوبه و فلفل سیاه ریخته و پس از کمی تفت پنج پیمانه آب اضافه کرده تا آب به جوش آید.سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را گذاشته تا به مدت یک ساعت نیم پز شود.

کنگر ها را در ماهیتابه ریخته  و سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.(میتوان کنگر ها را نیم پز یا بخار پز کرد.)

پس از اینکه گوشت ها نیم پز شد کنگر سرخ شده به همراه نعنا و جعفری سرخ شده به گوشتها اضافه کرده و مجدداً حدود یک ساعت صبر می کنیم.سپس به میزان دلخواه زعفران دم شده و آبغوره و نمک اضافه کرده و نیم ساعت صبر می کنیم تا جا بیفتد.