مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

هویج ۱ عدد

تخم‌مرغ ۱ عدد

جعفری تازه خرد شده ۱/۲ پیمانه

آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه

پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز رنده کرده و در ظرفی می ریزیم.گوشت چرخ شده به همراه هویج رنده شده

به آن اضافه می کنیم.جعفری خرد شده ریخته سپس آرد سوخاری و تخم مرغ را به آن اضافه

می کنیم.پودر زردچوبه و فلفل سیاه به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.مواد را خوب

مخلوط کرده و با دست ورز می دهیم.سپس روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت نیم ساعت

در یخچال قرار می دهیم.پس از نیم ساعت مواد را با دست فرم داده و کتلت ها را در روغن سرخ می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

سمبوسه

کتلت هندی شکم پر

طرز تهیه سوپ گشنیز