مواد لازم

جوی پوست کنده نیم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده ۱٫۵ پیمانه

هویج نگینی خرد شده ۲ عدد

ماست ۲ پیمانه

سیر رنده شده ۲ عدد

آب مرغ نیم لیتر

پودر فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

ابتدا جوی پوست کنده شده را به مدت ۱۲ ساعت در آب می ریزیم تا خیس بخورد.

سپس آب آن را گرفته و در قابلمه ریخته و نیم لیتر آب را به آن اضافه می کنیم.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا جو لعاب بیاندازد.وقتی جو پخته شد قابلمه را

از روی حرارت بر می داریم.

در قابلمه ای دیگر هویج نگینی شده ریخته و چند ثانیه تفت می دهیم.سپس جوی پخته شده

را اضافه کرده و نیم لیتر آب مرغ می ریزیم.در قابلمه را گذاشته تا زیر حرارت ملایم پخته شود.

پس از پخته شدن هویج سیر رنده شده و فلفل سیاه و گشنیز می ریزیم.و به مدت ۵ دقیقه

اجازه می دهیم با حرارت بسیار کم بپزد.

سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

ماست را به طور جداگانه با همزن دستی هم زده تا یکدست شود.سپس آن  را به قابلمه

اضافه کرده و هم می زنیم.

در آخر در صورتی که نیاز بود نمک اضافه کرده و سوپ را با آبلیمو سرو می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه نرگسی

طرز تهیه خورش کنگر

طرز تهیه خورش ریواس