مواد لازم

اسفناج ۱ کیلو

پیاز متوسط ۲ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

سیر نگینی خرد شده و سرخ شده ۱ قاشق غذاخوری

فلفل،زردچوبه،نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا اسفناج ها را شسته و خرد کرده و در قابلمه می ریزیم.در قابلمه را گذاشته تا بخارپز شود.

در این فاصله پیاز ها را خلالی خرد کرده و آن را در روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ

شود.سپس نمک،فلفل،زردچوبه اضافه کرده و به همراه پیاز کمی آن را تفت می دهیم.

سیر را که از قبل سرخ کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم.

پس از اینکه اسفناج بخارپز شد و آب آن کاملاً گرفته شد پیاز داغ را به آن اضافه کرده و با هم تفت می دهیم.

در مرحله‌ی آخر شعله گاز را کم کرده و تخم مرغ ها را اضافه می کنیم.در قابلمه را بسته تا تخم‌مرغ ها ببندد.

سپس نرگسی ما آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه خورش کنگر

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه سوپ بروکلی