مواد لازم

مرغ نیم کیلو

کنگر تیغ گرفته نیم کیلو

پیاز بزرگ نگینی خرد شده ۱ عدد

آلو ۲۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری

پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری

هل ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا دو قاشق روغن ریخته و پیاز نگینی خرد شده و مرغ را به آن اضافه می کنیم.

یک قاشق مرباخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل نیز اضافه می کنیم.

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پیازها آب شده و مرغ مزه دار شود.

پس از اینکه مرغ کاملا تفت خورد ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه می کنیم. از همان لحظه اول کنگر سرخ شده را

نیز اضافه می کنیم.(در صورتی که بخواهیم کنگر را در فریزر نگهداری کنیم آن را خرد کرده و در آب ریخته تا

خیس بخورد.پس از اینکه به مدت ۵ تا ده دقیقه خیس خورد آن را از آب خارج کرده و در آبکش می‌ریزیم.

دو تا سه بار این کار را انجام می دهیم.سپس برای سرخ کردن آن را در ظرفی که ۱/۳‌ آن را روغن ریختیم

اضافه کرده و سرخ می کنیم و هنگام برداشتن میتوان به اندازه نوک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرد.

سپس کنگرها را در آبکش می‌ ریزیم تا روغن اضافی گرفته شود.)

پس از اینکه کنگر سرخ شده را اضافه کردیم کمی زعفران دم کرده ریخته و در ظرف را می بندیم تا به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد.

یک قاشق رب گوجه را در یک قاشق روغن تفت می دهیم.

بیست دقیقه آخر پخت آلو ها را که از قبل خیس کردیم به همراه پیاز داغ،هل ،دارچین و رب و شکر به مواد اضافه می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه خورش ریواس

طرز تهیه سوپ بروکلی

طرز تهیه نخودپلو با قارچ