مواد لازم

نعنا ۱۵۰ گرم

جعفری ۲۵۰ گرم

ریواس خرد شده ۵۰۰ گرم

گوشت خرد شده ۵۰۰ گرم

پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

فلفل ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر گشنیز ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر انبه ۱/۳ قاشق چایخوری

روغن ۲۵ گرم

آب ۴ الی ۵ لیوان

 

طرز تهیه

ابتدا در ماهیتابه روغن ریخته سپس ریواس را در ماهیتابه می ریزیم و آن را تفت می دهیم.

در قابلمه ای پیاز تفت می دهیم.سپس گوشت قیمه ای خرد شده اضافه کرده و آن را

نیز تا زمان تغییر رنگ گوشت تفت می دهیم.نعنا و جعفری را از قبل سرخ کرده و آنها را

به مواد اضافه می کنیم.در مرحله بعد ادویه ها را در قابلمه می ریزیم.

پس از کمی تفت آب را اضافه کرده و به مدت یک ساعت صبر می کنیم تا گوشت بپزد.

پس از یک ساعت ریواس خرد شده را اضافه می کنیم.(توجه داشته باشید پس از اضافه کردن

ریواس نباید خورش زیاد بپزد چون ریواس سریع له می شود.)

پس از پخت، خورش آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه سوپ بروکلی

طرز تهیه نخودپلو با قارچ

طرز تهیه یتیمچه