مواد لازم

بروکلی ۳۰۰ گرم

آب مرغ یا آب معمولی نیم لیتر

پیاز ۱ عدد

خامه ۱/۲ پیمانه

سیر ۲ عدد

پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را درشت خرد کرده و در قابلمه ریخته و آن را تفت می دهیم تا نرم شود.سیر ها

را رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم.سپس پودر جوز هندی

و فلفل سیاه ریخته و کمی تفت می دهیم.

در مرحله بعد بروکلی ها را اضافه کرده و کاملا با مواد مخلوط می کنیم.آب مرغ به مواد

اضافه می کنیم.(در صورتی که به جای آب مرغ از آب معمولی استفاده شد نمک نیز

به مقدار کافی اضافه می کنیم.)

درب قابلمه را گذاشته تا مواد با حرارت ملایم کاملا پخته شود.پس از پخت شعله را

خاموش کرده و مواد را پوره می کینم.سپس خامه ریخته و هم می زنیم.سوپ آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه نخودپلو با قارچ

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه خورش بامیه با جعفری و نعنا