مواد لازم

برنج ۲ پیمانه

پیاز ۳ عدد

نخود ۳۰۰ گرم

قارچ پخته شده ۳۰۰ گرم

گشنیز ۵۰ گرم

کره ۵۰ گرم

زیره نصف قاشق چایخوری

سیر له شده ۵ تا ۶ حبه

ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

برگ بو ۳تا۴ برگ

 

طرز تهیه

ابتدا کره را در ماهیتابه ریخته و  پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کرده و پیاز را تفت می دهیم.

سپس نخود ها را که از قبل پخته شده اضافه کرده و تفت می دهیم و‌تفت دادن را تا زمانی ادامه

می دهیم تا آبش بخار شود.سپس سیر را اضافه کرده و قارچ را نیز ریخته و آنها را تفت می دهیم.

برگ بو و تمام ادویه ها ریخته تا مواد کاملا زرد رنگ شود و آنها را با حرارت ملایم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم.

در آخر هنگامی که پخت مواد رو به اتمام است گشنیز ها را درشت خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم

و پس از کمی تفت حرارت را خاموش می کنیم.

برنج را می گذاریم بجوشد سپس آن را آبکش می کنیم. سپس کمی از برنج را در قابلمه ریخته

و مواد را نیز روی می ریزیم.لایه به لایه مواد و برنج را در قابلمه ریخته تا تمام شود.

در آخر کنی زیره برای خوش عطر شدن اضافه کرده و میگذاریم تا برنج دم بکشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه خورش بامیه با جعفری و نعنا

طرز تهیه مانتی(غذای سنتی ترکیه ای)