مواد لازم

کدو سبز ۱ عدد بزرگ

سیب زمینی ۱ عدد کوچک

پوره گوجه فرنگی ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد کوچک

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن ریخته و آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم.

سپس سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم.کدوی نگینی خرد شده را

نیز به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود.

پوره گوجه فرنگی ریخته و زردچوبه و نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم.

شعله را کم کرده و اجازه می دهیم مواد به مدت بیست دقیقه بپزد و جا بیفتد.

پس از بیست دقیقه یتیمچه آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه خورش بامیه با جعفری و نعنا

طرز تهیه مانتی(غذای سنتی ترکیه ای)

خورش گل کلم