مواد لازم

فیله گوشت ۵۰۰ گرم

نعنا و جعفری ۵۰۰ گرم( جعفری ۳۵۰,نعنا۱۵۰)

بامیه ریز ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

نمک،فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

گرد لیمو ۱ قاشق چایخوری

آب گوشت ۲ پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا فیله گوشت را به صورت نوار باریک برش می دهیم و در روغن ریخته و آن را سرخ می کنیم.

گوشت پس از مقداری حرارت دیدن فلفل سیاه و قرمز و نمک به آن اضافه می کنیم.

گوشت را پس از سرخ کردن از ماهیتابه خارج کرده و سبزی های خرد شده را در ماهیتابه

می ریزیم.پیاز خرد شده را که از قبل تفت داده و به حالت شفاف در آورده ایم به سبزی ها اضافه می کنیم.

بامیه را از قبل سرخ کرده و‌پس از اینکه آب سبزی رفته شد به سبزی ها اضافه می کنیم.

سپس آب گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل می ریزیم تا با آب گوشت بپزد.

در آخر گوشت را که از قبل پخته شده به باقی مواد اضافه می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه مانتی (غذای سنتی ترکیه ای)

خورش گل کلم

طرز تهیه مرغ ناردونی( غذای شمالی)