مواد لازم

بادمجان متوسط ۴ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۴ عدد

فلفل سبز شیرین ۳ عدد

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

بادمجان ها را پوست گرفته و به طول برش می دهیم.مقداری نمک زده و آن را ماساژ می دهیم

و به مدت ده دقیقه کنار می گذاریم.پس از ده دقیقه بادمجان ها را سرخ می‌کنیم.

پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه ای ریخته و آن را تفت می دهیم.زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه

کرده و برای چند ثانیه تفت می دهیم.سپس رب گوجه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

یک پیمانه آب ریخته و درب قابلمه را گذاشته تا به جوش بیاید.پس از جوش آمدن یک لایه بادمجان

سرخ شده در قابلمه چیده و مقداری نمک زده و سپس لایه دوم را گوجه‌فرنگی ها را که حلقه حلقه

برش دادیم قرار می دهیم و دوباره نمک می زنیم.به همین ترتیب لایه به لایه تمام بادمجان ها

و گوجه ها را می چینیم.

حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم به مدت بیست دقیقه بپزد.سپس فلفل سبز ها را گذاشته

و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم تا پخته شود.سپس آماده سرو می باشد.