مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده ۱ عدد

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

 

مواد لازم برای خمیر مانتی

 

آرد ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

آب به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس مانتی

ماست ۱/۳ پیمانه

سیر رنده شده ۲ عدد

پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری

کره ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

گوشت چرخ‌کرده را در ظرفی ریخته و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم.فلفل سیاه و

نمک ریخته و کاملا آن را ورز می دهیم تا مواد با هم مخلوط شود.

برای تهیه خمیر آرد و نمک را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.تخم مرغ را اضافه کرده

و مقداری آب نیز می ریزیم و با دست آن را مخلوط کرده تا خمیری شکل شود.( دقت کنید آب

را به یکباره اضافه نکنید.)

سپس روی خمیر را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم.

پس از ربع ساعت روی سطحی صاف آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن ورز می دهیم و روی خمیر را

نیز مقداری آرد ریخته تا چسبندگی آن گرفته شود.خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل گلوله

در می آوریم سپس با وردنه آن را پهن می کنیم.(زیر خمیر به مقدار کافی آرد پاشی شده باشد.)

با چاقو خمیر را به مربع های کوچک تقسیم کرده و روی هر مربع مقدار کمی از گوشت را که

درست کردیم گذاشته و هر مربع را به شکل بقچه می بندیم.

سپس در سینی به مقدار کافی آرد پاشی کرده و آنها را در سینی می چینیم.

در قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک ریخته

و خمیر ها را که به شکل بقچه در آوردیم در آن می ریزیم.شعله را کم کرده و اجازه می دهیم

به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.پس از اینکه سایز مانتی دو برابر شد آنها را از قابلمه بیرون‌ می آوریم.

برای تهیه سس مانتی در یک ماهیتابه کره آب کرده و پاپریکا را در آن تفت می دهیم.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم.

سیر رنده شده و ماست را نیز در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم.

در آخر برای سرو غذا مانتی را در ظرف سرو ریخته و مقداری ماست روی آن می ریزیم

و سپس سس مانتی را نیز روی آنها می ریزیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش گل کلم

مرغ ناردونی (غذای شمالی)

کوکوی پاستا