مواد لازم

گل کلم ۳۰۰ گرم

هویج ۲ عدد

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سپس زردچوبه اضافه کرده و تفت داده

و گوشت را نیز اضافه می کنیم.گوشت را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه تفت می دهیم.رب گوجه ریخته و تفت می دهیم.

پس از تفت دادن رب گوجه به میزان شش پیمانه آب می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید.

پس از جوش آمدن شعله را کم کرده تا خورش به مدت یک تا یک ساعت و سی دقیقه بپزد.

سپس هویج را خرد شده به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم.

در ماهیتابه مقداری کره ریخته و گل کلم به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.

پس از اینکه خورش جا افتاد گل کلم را به همراه زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم و

به مدت ۱۵ دقیقه صبر کرده تا جا بیافتد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه مرغ ناردونی(غذای شمالی)

کوکوی پاستا

کوفته هویج