مواد لازم

به ۳ عدد

آب ۱ تا ۱ و نیم لیوان

شکر ۱ پیمانه

میخک ۵ تا ۶ عدد

رنگ قرمز خوراکی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه کرم

شیر ۲ پیمانه

شکر نصف پیمانه

آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری

آرد برنج ۱ قاشق سوپخوری

آرد نشاسته ۱ قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ۲ قاشق سوپخوری

وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

پشمک،پودر پسته،دانه انار‌ جهت تزیین

 

طرز تهیه

ابتدا به را پوست می گیریم و آن را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته های آنها را جدا می‌کنیم.

در ظرفی آب ریخته و به ها را درون ظرف قرار می دهیم.مقداری رنگ خوراکی قرمز ریخته و دانه های

میخک و هسته های به را نیز درون قابلمه می ریزیم.قابلمه را روی حرارت قرار داده تا نیم پز شود

سپس شکر اضافه می کنیم.

 

طرز تهیه کرم

شیر را در ظرفی ریخته و شکر و آرد برنج و آرد نشاسته و آرد گندم و وانیل به آن اضافه می کنیم.

آنها را روی حرارت قرار داده و مرتب آن را هم می زنیم تا زمانی که بجوشد و به اصطلاح جوش درشت بخورد.

سپس پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش می کنیم.و همین طور هم می زنیم تا کرم

یکدست شود.سپس کیسه فریزر روی آن پهن کرده تا کرم کاملا خنک شود.پس از خنک شدن آن را در قیف می کنیم.

به ها را پس از آماده شدن در ظرفی گذاشته و کرم را بوسیله قیف داخل به می ریزیم. در آخر پشمک

روی کرم ریخته و بوسیله پودر پسته و دانه های انار آن را تزیین می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه لواشک

محلبی با سس پرتقال

طرز تهیه دسر رومانف