مواد لازم

ران مرغ ۲ عدد و سینه خرد شده مرغ ۱ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

دانه انار ۲ پیمانه

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

آب انار نیم پیمانه

آلو بخارا ۸ عدد

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

ابتدا مرغ ها را در ظرفی ریخته و زردچوبه و فلفل سیاه را روی مرغ می ریزیم.مرغ ها را

ماساژ داده تا کاملاً مرغ به زردچوبه و فلفل آغشته شود.سپس مرغ ها را تفت می دهیم.

پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و آن را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.سپس زردچوبه

و فلفل سیاه اضافه کرده و در مرحله بعد رب گوجه ریخته و آن را تفت می دهیم.رب انار را اضافه کرده

و با مواد مخلوط کرده سپس مرغ ها را که از قبل تفت دادیم در قابلمه می چینیم و آن را با مواد

مخلوط می کنیم تا مرغ به مواد آغشته شود.

آب انار و نیم لیتر آب در قابلمه ریخته و نمک اضافه می کنیم.درب قابلمه را گذاشته تا نیم پز شود.

پس از نیم پز شدن نوبت به آلو بخارا و دانه های انار می رسد.آنها را اضافه کرده و قابلمه را روی

حرارت کم به مدت نیم ساعت گذاشته تا خورش جا بیفتد و مرغ کاملا پخته شود.

(در این مرحله درب قابلمه را نمی گذاریم.)


پیشنهادهای هنرتوخونه

کوکوی پاستا

کوفته هویج

کوفته انار(غذای مخصوص شب یلدا)