مواد لازم

شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲۵۰ میلی لیتر

زرشک تازه ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه

ابتدا در قابلمه شکر ریخته و آب به آن اضافه می کنیم.قابلمه را روی حرارت قرار داده تا قوام بیاید.

وقتی قوام آمد زرشک را در شهد داغ ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بجوشد.

سپس شعله را خاموش کرده و در قابلمه را گذاشته تا به مدت ۲۴ ساعت در قابلمه بماند.پس از ۲۴ ساعت

مربا را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگه می‌داریم.

 

توجه

*در صورتی که پس از پنج دقیقه جوشاندن زرشک شهد شل بود و قوام نداشت زرشک را از صافی رد کرده

و دوباره شهد را روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید.


پیشنهادهای هنرتوخونه

مارمالاد توت سیاه

شربت به لیمو

مربای بهار نارنج