مواد لازم

تخم مرغ ۶ عدد متوسط

پاستا پروانه ای ۱ پیمانه

ریحان ۱۰ شاخه

پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۱ عدد

نخود فرنگی ۱ پیمانه

گوجه فرنگی ۲ عدد

نمک، فلفل،آویشن، پاپریکا به میزان لازم

 

طرز تهیه

تخم مرغ ها را در ظرفی شکاندهو با همزن دستی هم می زنیم.سپس فلفل دلمه ای را نگینی

خرد کرده و به همراه نخودفرنگی به تخم مرغ اضافه می کنیم.سپس فیله گوجه‌فرنگی را می ریزیم.

ریحان را با دست خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.نیمی از پنیر موزارلا را در ظرف ریخته و نیم دیگر

را نگه می داریم. نمک ،فلفل، آویشن و پاپریکا را می ریزیم.

پاستا را از قبل پخته و آبکش می کنیم.سپس آن را به مواد اضافه می کنیم.

مایه کوکوی پاستا را در ماهیتابه ای که روغن در آن ریختیم می ریزیم و نیمِ دیگرِ پنیر موزارلا را نیز روی

آن می ریزیم.ماهیتابه را روی حرارت با شعله زیاد به مدت ده دقیقه قرار داده سپس شعله را کم کرده

و در آن را گذاشته تا مغز پخت شود.

میتوان برای پخت کوکوی پاستا از فر نیز استفاده کرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

پاستا با سس آلفردو

خورش چامین(غذای ملل)

سالاد سیب زمینی و لبو