مواد لازم

هویج ۳ عدد متوسط

پیاز ۲ عدد متوسط

آرد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه

برای تهیه کوفته:یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را می گیریم و در ظرفی می ریزیم.

گوشت چرخ شده به پیاز اضافه می کنیم .هویج ها را رنده ریز کرده و با مواد مخلوط می کنیم.

سپس آرد نخودچی ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم.(میتوان دارچین را حذف کرد.)

مواد رو خوب ورز می دهیم.سپس کوفته ها را به اندازه نارنگی درست کرده و آنها را سرخ می کنیم.

در این فاصله باید سس کوفته را آماده کنیم.

برای تهیه سس کوفته یکی دیگر از پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم.مقدار کمی نمک و فلفل و

زردچوبه نیز اضافه می کنیم.سپس رب گوجه اضافه کرده تا تفت بخورد. پس از اینکه رب گوجه تفت

خورد آب را اضافه کرده تا به جوش آید.پس از به جوش آمدن کوفته ها را اضافه کرده و حدود بیست

تا سی دقیقه صبر می کنیم تا سس کمی غلیظ شده و جا بیفتد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کوفته انار

طرز تهیه دال عدس

پاستا با سس آلفردو