مواد لازم

کره ۱۲۵ گرم

آرد ۲۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

شکر قهوه ای ۸۵ گرم

شکر سفید ۵۵ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

شکلات چیپسی ۶۰ گرم

کرن بری ۶۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد

 

طرز تهیه

ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی ریخته و شکر قهوه ای و شکر سفید

به آن اضافه کرده و با همزن، هم می زنیم.سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم زده تا کاملا

مخلوط شود.وانیل را ریخته سپس کرن بری و شکلات چیپسی را اضافه کرده و هم می زنیم.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو تا سه بار الک می کنیم.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را آرام آرام به مواد اضافه کرده و با دور کم همزن،هم می زنیم.

به اندازه قاشق چایخوری از مواد برداشته و گلوله کرده و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده

با فاصله میچینیم.(حتما کوکی ها را با فاصله در سینی قرار دهید چون در هنگام پخت کوکی ها

پهن می‌شود و ممکن است به هم بچسبد.)

کوکی ها را در فر با دمای ۱۶۵ درجه  به مدت یک ربع قرار می دهیم.پس از پخت به مدت ده دقیقه

صبر کرده تا کوکی ها کاملا سرد شود سپس آن ها را در ظرف مورد نظر می چینیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک اسفناج

کیک پسته

کیک کدو سبز