مواد لازم

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

گردوی رنده شده ۱/۲ پیمانه

رب انار ۴ قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده ۱ عدد

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد

آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری

مرزه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آب انار ۱ پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی گوشت چرخ شده می ریزیم.آب پیاز رنده شده را کاملا گرفته سپس به آن

اضافه می کنیم.گردوی رنده شده را می ریزیم.سپس مرزه و آرد نخودچی را ریخته و یک قاشق از

رب انار را نیز اضافه می کنیم.مواد را خوب ورز می دهیم.سپس زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده

و مواد را ورز می‌دهیم تا کاملا با هم مخلوط شود.سپس روی ظرف را با سلفون پوشانده و

در یخچال به مدت ۳۰دقیقه قرار می دهیم.

پس از نیم ساعت مواد را برداشته و کوفته‌ها را آماده می کنیم. وسط کوفته‌ها چند دانه انار

قرار می دهیم و کوفته ها را می بندیم.سپس تمامی کوفته ها را در روغن تفت می دهیم.

در قابلمه پیاز نگینی خرد شده ریخته و آن را تفت می دهیم.سپس رب گوجه اضافه کرده

تا تفت بخورد.یک پیمانه آب جوش ریخته سپس آب انار اضافه می کنیم.بقیه رب انار را اضافه کرده

و مخلوط می کنیم.کمی نمک ریخته و درب آن را گذاشته و صبر می کنیم تا به جوش آید.

سپس کوفته ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت صبر می کنیم تا کاملا بجوشد.

پس از غلیظ شدن کوفته ها آماده سرو می باشد.

کوفته ها را به همراه برنج سرو می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه دال عدس

پاستا با سس آلفردو

خورش چامین(غذای ملل)