مواد لازم

لبوی پخته شده ۱۰۰ گرم

انار دانه شده ۲۰۰ گرم

آب انار ۱ پیمانه

سرکه انگور ۱ پیمانه

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

گل پر نصف قاشق چایخوری

سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

دانه های انار را از قبل نمک زده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

لبوی پخته شده را رنده می کنیم.

در قابلمه ای سرکه و آب انار ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه جوش بخورد.

سپس لبو و دانه های انار را اضافه کرده و صبر می کنیم تا به مدت پنج دقیقه بجوشد.

سپس آنها را از روی حرارت برداشته تا کاملا سرد شود.

پس از اینکه سرد شد نمک و فلفل قرمز ریخته و سیاه دانه و تخم گشنیز و گل پر را نیز اضافه

می کنیم.آنها را کاملا هم زده تا با هم مخلوط شود.

سپس در شیشه ای خشک ریخته و درب شیشه را گذاشته و در یخچال به مدت یک هفته

قرار می دهیم.پس از یک هفته ترشی آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه لواشک

ترشی بادمجان

ترشی خرفه