مواد لازم

شلیل ۵ کیلو

سیب ۱ کیلو

آلو زرد ۱ کیلو

هلو ۱ کیلو

آب ۴ لیوان

نمک مقداری

 

طرز تهیه

ابتدا میوه ها را خرد کرده و در قابلمه ای می ریزیم.آب نیز به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار

می دهیم تا به جوش آید. به مدت یک تا یک ساعت و نیم صبر می کنیم تا کاملا میوه ها نرم شود.

سپس آنها را از صافی رد کرده و در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

سپس نمک به آن اضافه می کنیم. در سینی نایلون پهن کرده و لواشک را روی آن ریخته و صاف می کنیم.

به مدت ۲ روز زیر آفتاب نگه داشته تا کاملاً خشک شود.پس از خشک شدن سلفون روی آن می کشیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ترشی بادمجان

ترشی خرفه

ترشی پیاز