مواد لازم

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

وانیل مقداری

پودر هل ۱ قاشق مرباخوری

تخم مرغ ۴ عدد

پوره اسفناج ۱ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده را در ظرفی می ریزیم.

وانیل به همراه پودر هل به زرده اضافه کرده و با همزن هم می زنیم.شکر را آرام آرام اضافه کرده

و هم می زنیم تا زمانی که کرم رنگ شود.سپس روغن را آرام آرام می ریزیم و هم می زنیم.

یک پیمانه برگ اسفناج را در مخلوط کن ریخته و کمی آب به آن اضافه می کنیم.

آنها را مخلوط کرده و به صورت پوره در می آوریم.

۱ پیمانه از پوره اسفناج را به مخلوط زرده اضافه کرده و هم می زنیم.

سفیده تخم‌مرغ با همزن هم زده تا حدی که پف کند. سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کرده

و با لیسک آن را به صورت دورانی از یک جهت هم می زنیم.

در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر را که الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم.

مایه کیک را در قالبی که چرب کرده ایم ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک پسته

کیک کدو سبز

کیک یخچالی موزاییکی