مواد لازم

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری

شیر ۶ قاشق غذاخوری

پودر پسته ۹۰ گرم

رنگ خوراکی سبز به دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا آرد را سه مرتبه الک کرده سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

پودر پسته را نیز با مواد مخلوط می کنیم.

کره را نیم ساعت زودتر از یخچال در آورده تا هم دمای محیط شود. سپس آن را در ظرفی ریخته

و شکر را به آن اضافه می کنیم.با همزن شکر و کره را حسابی هم زده تا زمانی که دانه های شکر

کاملا حل شده و کرمی رنگ و کش دار شود.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به ازای هر بار اضافه کردن تخم مرغ به مدت

۱ دقیقه هم می زنیم.

پس از اضافه کردن تخم مرغ ها شیر را مخلوط کرده و هم زده سپس مواد خشک را که از قبل

با هم مخلوط کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم.

می توان در مرحله آخر رنگ خوراکی نیز برای رنگ بهتر کیک اضافه کرد.

قالب فلزی را با کمی کره یا روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.سپس مایه کیک را

ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک کدو سبز

کیک یخچالی موزاییکی

طرز تهیه نوتلا خونگی