مواد لازم

دال عدس ۲ و نیم پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد بزرگ

گوجه ۱ عدد بزرگ

سس تمر هندی ۱/۴ پیمانه

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد کوچک

سیر خرد شده ۲ عدد

نمک،زردچوبه،فلفل قرمز به میزان لازم

 

طرز تهیه

سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم.چند بار دال عدس را شسته و آب آن را عوض می کنیم.

سپس دال عدس را به همراه سیب زمینی در قابلمه ریخته و به اندازه ای که یک تا دو بند انگشت آب

روی مواد بگیرد آب به آنها اضافه می کنیم.قابلمه را روی حرارت با شعله کم قرار داده تا

عدس و سیب زمینی کاملا بپزد.

در ماهیتابه ای روغن ریخته و پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و آن را تفت می دهیم.

سپس زردچوبه و سیر اضافه کرده و تفت می دهیم.در مرحله بعد رب گوجه ریخته و سپس گوجه فرنگی

رنده شده می‌ریزیم.پس از تفت دادن نمک و فلفل قرمز ریخته و در آخر سس تمر هندی را

اضافه کرده و هم می زنیم.حرارت شعله را زیاد کرده تا کمی غلیظ شود.

سپس سس را به دال عدس اضافه کرده و هم می زنیم.درب قابلمه را گذاشته تا دال عدس جا بیفتد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

پاستا با سس آلفردو

خورش چامین (غذای ملل)

ساطری پلو(غذای محلی استان خراسان)