مواد لازم

ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم

سینه مرغ مکعبی خرد شده ۱۵۰ گرم

قارچ اسلایس شده ۱۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

شیر ۱ لیوان

پیاز سفید نگینی خرد شده ۱ عدد متوسط

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

ادویه شامل نمک،فلفل سفید،آویشن و رزماری به مقدار لازم

 

طرز تهیه

پاستا را در آب جوش به همراه نمک و روغن ریخته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کرده

تا نرم شود.(نیاز به دم کردن ماکارونی نمی باشد)

ماهیتابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را در آن می ریزیم.برای جلوگیری از سوختن کره

به مقدار خیلی کم روغن مایع نیز اضافه می کنیم.

پس از اینکه کره آب شد پیاز نگینی شده را اضافه کرده و در حد سبک شدن و شیشه ای شدن

پیاز آن را تفت می دهیم. سیر را اضافه کرده و هم می زنیم.پس از تفت خوردن سیر مرغ را

اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

در مرحله بعد قارچ اسلایس شده را می ریزیم.(در هنگام اضافه کردن قارچ باید حرارت زیاد باشد

تا قارچ آب نیاندازد.)

برای اینکه سس ما کمی غلیظ شود ارد را اضافه کرده و سپس نوبت به ادویه ها می رسد.

(دقت کنید که آرد نباید زیادی تفت بخورد)

سپس شیر را اضافه می کنیم و در آخر تخم مرغ را هم زده و به مواد اضافه می کنیم.

بلافاصله حرارت را خاموش کرده تا تخم مرغ خیلی سفت نشود.

پاستا را که از قبل آماده کردیم در ظرف مورد نظر ریخته سپس سس را روی پاستا می ریزیم

و در آخر مقداری پنیر پارمزان برای تزیین روی آنها می ریزیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش چامین(غذای ملل)

پاستا اسفناج هنرتوخونه

خورش کاری مرغ (غذای بین الملل)