مواد لازم

هویج ۲ عدد

کدو سبز ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر تازه ۲ حبه

کرفس ۱ شاخه

جوانه ماش ۳۰ گرم

کنجد ۱ قاشق غذاخوری

سویا سس ۱ قاشق چایخوری

سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

نودالیت ۱ بسته

 

طرز تهیه

در هنگام تهیه این غذا که یک نوع غذای چینی می باشد باید به دو نکته توجه کرد: * غذا باید به صورت

تفت داده شده باشد طوری که لایه رویی سبزیجات نرم شود اما بافت داخلی سفتی خود را

داشته باشد.* همچنین باید برش های هویج،کدو،پیاز و کرفس به صورت خلالی نازک و یکدست صورت گیرد.

 

ابتدا پیاز را که به صورت خلالی نازک برش داده ایم در قابلمه ریخته و آن را در حدی که سبک شود تفت می دهیم.

سیر را نیز خرد کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم.سپس به ترتیب کرفس را که خلالی برش داده ایم

تفت داده و بعد از آن هویج و سپس کدو را اضافه می کنیم.کدو نباید زیاد تفت بخورد.

سپس سویا سس و سرکه بالزامیک را اضافه کرده تا طعم دار شود. مقداری فلفل نیز می ریزیم.

مقدار خیلی کمی شکر اضافه کرده تا تند و تیزی سرکه بالزامیک گرفته شود.

سپس جوانه ماش اضافه کرده و در انتهای کار یک قاشق روغن زیتون و مقداری کنجد می ریزیم.

در ظرفی دیگر آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس نودالیت را در آن ریخته

و حدود ۵ تا ۶ دقیقه صبر میکنیم تا بپزد.

اجازه می دهیم کمی آب نودالیت غلیظ شود سپس نودالیت را به همراه سبزیجات در ظرفی

ریخته و آب نودالیت را در ظرفی دیگر در کنار سبزیجات سرو می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش کاری مرغ(غذای بین المللی)

خورش داوود پاشا (غذای ترکیه ای)

ساطری پلو(غذای محلی استان خراسان)