مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۲۰۰ گرم

آرد ۱ و نیم پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

گردوی نگینی شده ۱/۲ پیمانه

کدو سبز متوسط ۲ عدد

دارچین ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شکر را اضافه کرده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه با همزن خوب هم می زنیم

تا حجمش دو برابر شود.

دارچین را اضافه کرده و هم زده سپس روغن مایع می ریزیم.

در مرحله بعد بکینگ پودر و آرد را که از قبل ۲ تا ۳ بار الک کردیم  کم کم به مواد اضافه می کنیم و

به صورت دستی هم می زنیم. پس از اینکه کاملا یکدست شد گردوی نگینی شده را اضافه کرده و

سپس کدوی سبز را که رنده کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم.(کدو را از رنده ای رد کنید که آب نیاندازد.)

در یک قالب ۲۵ سانتی میان تهی که چرب شده مایه کیک ریخته و در فر با دمای ۱۸۰درجه

که ۲۰ دقیقه زودتر گرم کردیم گذاشته و پس از ۱۵ دقیقه دمای فر را به ۱۷۵ درجه می رسانیم .

مدت زمان پخت کیک ۵۵ تا ۶۰ دقیقه می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک یخچالی موزاییکی

طرز تهیه نوتلا خونگی

کیک خرمالو