مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱ و نیم پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
گردوی نگینی شده ۱/۲ پیمانه
کدو سبز متوسط ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شکر را اضافه کرده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه با همزن خوب هم می زنیم
تا حجمش دو برابر شود.
دارچین را اضافه کرده و هم زده سپس روغن مایع می ریزیم.
در مرحله بعد بکینگ پودر و آرد را که از قبل ۲ تا ۳ بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم و
به صورت دستی هم می زنیم. پس از اینکه کاملا یکدست شد گردوی نگینی شده را اضافه کرده و
سپس کدوی سبز را که رنده کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم.(کدو را از رنده ای رد کنید که آب نیاندازد.)
در یک قالب ۲۵ سانتی میان تهی که چرب شده مایه کیک ریخته و در فر با دمای ۱۸۰درجه
که ۲۰ دقیقه زودتر گرم کردیم گذاشته و پس از ۱۵ دقیقه دمای فر را به ۱۷۵ درجه می رسانیم .
مدت زمان پخت کیک ۵۵ تا ۶۰ دقیقه می باشد.
پیشنهادهای هنرتوخونه
