مواد لازم

سیب زمینی پخته ۳ عدد متوسط

لبو پخته ۲ عدد متوسط

پیازچه خرد شده ۳ عدد

جعفری خرد شده ۱ پیمانه

پیاز قرمز ۱ عدد

سرکه سیب ۳ قاشق غذاخوری

شکر نصف قاشق غذاخوری

روغن زیتون نصف استکان

فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آویشن ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را در ظرفی ریخته و سرکه سیب را اضافه می کنیم.

شکر و بقیه ادویه ها را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

 

سیب زمینی را به صورت نگینی درشت خرد کرده و آب پز می کنیم.لبوی پخته شده را

نیز خلالی خرد می کنیم.

در ظرف مورد نظر سیب زمینی ها را ریخته، پیاز ها را که به صورت حلقه ای برش داده ایم

روی آنها می چینیم.سپس لبوها را قرار داده و مقداری جعفری و پیازچه می ریزیم.

دوباره همین مراحل را ادامه داده تا همه ی مواد تمام شود. در آخر سس را به سالاد اضافه می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد مرغ و شوید

سالاد انار و بروکلی