مواد لازم

شیر پرچرب ۲ لیوان

شکر نصف لیوان

خامه ۱قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۱ و نیم قاشق غذاخوری

آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

مغز گردو مقداری

 

مواد لازم برای تهیه سس میوه

آب پرتقال ۱ لیوان

پودر کاسترد ۱ قاشق غذاخوری

عسل ۱ و نیم تا ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

زرده تخم‌مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم.

آرد و نشاسته ذرت را نیز در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده و در شیر سرد ریخته

و هم می زنیم تا یکدست شود.سپس آنها را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.

به طور مداوم آن را هم زده تا ته نگیرد.پس از کمی گرم شدن آن را به زرده تخم‌مرغ و

شکر که از قبل با هم مخلوط کردیم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زرده نبندد.

دوباره مخلوط را روی حرارت قرار می دهیم و مدام آن را هم می زنیم تا به غلظت

شبیه ماست چکیده برسد.(حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه )

پس از اینکه به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل اضافه می کنیم.

برای تهیه سس پرتقال، آب پرتقال را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.

پودر کاسترد را اضافه کرده و هم زده تا به غلظت برسد پس از اینکه از روی حرارت برداشته شد

عسل اضافه می کنیم.

پرتقال را نگینی خرد کرده و با مایع محلبی مخلوط می کنیم.ان ها را در لیوان های مورد نظر ریخته

و صبر می کنیم تا در دمای محیط کمی حالت بسته شدن به خود بگیرد.سپس مغز گردو را

اضافه کرده و سس پرتقال را روی آنها می ریزیم.

پس از اینکه آن ها را در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دادیم  آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه دسر رومانف

سوپ سبز

دسری خوشمزه در کم ترین زمان