مواد لازم

برنج آبکش کرده ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده(ترکیبی گوساله و گوسفندی)۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

هویج ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

کشمش پلویی ۱ پیمانه

زعفران حل شده در آب ۳ قاشق غذاخوری

نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه

تابه را روی حرارت قرار داده تا کاملا داغ شود سپس روغن در آن ریخته و هویج را که

خلالی به اندازه دو بند انگشت خرد کرده ایم در تابه می ریزیم.هویج را تفت می دهیم.

کشمش را شسته و کمی آن را خیس می کنیم.سپس کشمش ها را به هویج اضافه کرده

و تفت می دهیم.(کشمش نباید زیاد تفت بخورد.)زعفران به همراه مقداری فلفل و

نمک نیز اضافه می کنیم.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده که آب آن را گرفته ایم مخلوط کرده و

کوفته ریزه هایی درست کرده و آنها را سرخ می کنیم.

در قابلمه روغن ریخته(می توان برای ته دیگ غذا از سیب زمینی استفاده کرد.)

یک لایه برنج و یک لایه کوفته ریزه ها به همراه تمامی موادی که تفت داده ایم می ریزیم.

به همین ترتیب لایه به لایه تمامی مواد و برنج را می ریزیم.

در آخر می توانیم مقداری از زعفران را نیز روی برنج بریزیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش قیمه ریزه

طرز تهیه خورش چاغاله بادام

خورش کاری مرغ(غذای بین المللی)