مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم

آرد نخودچی ۱ تا ۲ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خشک شده به مقدار لازم

زعفران دم کرده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز عسلی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

نمک،فلفل، ادویه به مقدار لازم

روغن مقداری

 

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و پیاز رنده شده را

که آب آن گرفته ایم اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و آنها را ورز می دهیم.

کوفته ریزه هایی اندازه فندق درست کرده و آنها را تفت می‌دهیم.

در این فاصله در قابلمه ای روغن ریخته و رب گوجه اضافه می کنیم.

پیاز عسلی و کمی فلفل سیاه را ریخته و هم می زنیم.مقدار کمی آب اضافه می کنیم تا نسوزد.

سپس مقداری دارچین و جعفری خشک شده می ریزیم.زعفران نیز ریخته و آن را هم می زنیم.

مایعی را که درست کردیم را به کوفته ها اضافه کرده و نمک و ادویه آن را چک کرده

و صبر می کنیم تا مقداری جا بیفتد.

پس از جا افتادن خورش آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه خورش چاغاله بادام

خورش کاری مرغ (غذای بین الملل)

طرز تهیه خورش انار