مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خشک شده به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پیاز عسلی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل، ادویه به مقدار لازم
روغن مقداری
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و پیاز رنده شده را
که آب آن گرفته ایم اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و آنها را ورز می دهیم.
کوفته ریزه هایی اندازه فندق درست کرده و آنها را تفت میدهیم.
در این فاصله در قابلمه ای روغن ریخته و رب گوجه اضافه می کنیم.
پیاز عسلی و کمی فلفل سیاه را ریخته و هم می زنیم.مقدار کمی آب اضافه می کنیم تا نسوزد.
سپس مقداری دارچین و جعفری خشک شده می ریزیم.زعفران نیز ریخته و آن را هم می زنیم.
مایعی را که درست کردیم را به کوفته ها اضافه کرده و نمک و ادویه آن را چک کرده
و صبر می کنیم تا مقداری جا بیفتد.
پس از جا افتادن خورش آماده سرو می باشد.
پیشنهادهای هنرتوخونه
خورش کاری مرغ (غذای بین الملل)
