مواد لازم

بادمجان ۲ کیلو

سبزی ترشی(ریحان بنفش،جعفری، گشنیز و نعنا) ۳۰۰ گرم

نمک ۲ قاشق غذاخوری

گل پر پودر شده ۱ قاشق غذاخوری

سیاه دانه۲ قاشق غذاخوری

فلفل تند ۴ عدد

سیر خرد شده ۱ بوته

شکر ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سفید و سرکه انگور به مقدار لازم

 

طرز تهیه

سبزی ها را درشت خرد می کنیم.

بادمجان ها را حلقه ای خرد کرده و در قابلمه ای ریخته کمی نمک و نصف پیمانه سرکه انگور

به آن اضافه می کنیم.روی حرارت به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه قرار داده تا نیم پز شود.

( کافی است فقط رنگ بادمجان ها عوض شود.) سپس بادمجان ها را در آبکش ریخته و

صبر می کنیم خنک شود.

دو و نیم پیمانه سرکه انگور و نصف پیمانه سرکه سفید را در ظرفی ریخته نمک و پودر گل پر

به آن اضافه می کنیم. شکر را در سرکه ریخته و مخلوط می کنیم.

در ظرف مورد نظر برای ترشی،مقداری سبزی می ریزیم سپس چند تا فلفل تند خرد شده و

چند پر سیر و مقداری سیاه دانه می ریزیم. یک لایه بادمجان گذاشته به همین ترتیب

لایه به لایه مواد می چینیم تا ظرف پر شود.

در آخر سرکه ریخته و پس از ۱۰ تا ۱۵ روز آماده مصرف می باشد.

ترشی را در یخچال نگهداری می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ترشی خرفه

ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی آلبالو