مواد لازم

شکر ۱/۳ پیمانه

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۲/۳ پیمانه

کره ۵۰گرم

بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته

پسته و بادام و گردو به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا شکر به همراه پودر کاکائو و شیر و کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت

قرار می دهیم تا شکر حل شود.

دو بسته بیسکوئیت پتی بور را خرد کرده و در ظرفی می ریزیم.

پسته و بادام و گردو را خرد می کنیم و به بیسکوئیت ها اضافه می کنیم.

سسی را که آماده کرده ایم نیز پس از خنک شدن به آنها اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

کیسه فریزر را پهن کرده و مواد را در وسط قرار داده و رول می کنیم.

یک ساعت آنها را در یخچال قرار داده سپس آنها را برش زده و روی آنها پودر قند می پاشیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه نوتلا خونگی

کیک خرمالو

کیک سیب