مواد لازم

چاغاله بادام ۷۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

نعنا سرخ شده ۱۵۰ گرم

جعفری سرخ شده ۴۰۰ گرم

سیر ۳ حبه

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش ۱/۲ فنجان

آبغوره ۱/۲ فنجان

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن کنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه

روغن کنجد را در ظرف ریخته و پیاز را نگینی خرد کرده و آن را در روغن می ریزیم.

جعفری خرد شده را نیز و همچنین نعنا خرد شده را در ماهیتابه ای دیگر به طور جداگانه ریخته

و سرخ می کنیم.(سبزی را خیلی تفت نمی دهیم به اندازه‌ای که فقط کمی رنگ آن تغییر کند کافی است.)

پیاز پس از تفت دادن سیر به آن اضافه می کنیم.سپس کمی زردچوبه اضافه کرده

گوشت را نیز اضافه می کنیم.پس از تفت دادن گوشت چاغاله ریخته سپس سبزی های

تفت داده شده می ریزیم.

۵ لیوان آب به آنها اضافه می کنیم.

در آخر آبغوره و آبلیمو به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم.

مدت زمان پخت خورش حدود ۳ تا ۴ ساعت می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

خورش کاری مرغ (غذای بین المللی)

طرز تهیه خورش انار

طرز تهیه کوکوی کدو