مواد لازم

خرفه پاک شده ۴۰۰ گرم

هویج متوسط خلال شده ۵ عدد

سیر متوسط ۳ بوته

زیتون ۳۰۰ گرم

قارچ خلال شده ۳۵۰ گرم

خیار کوچک نیم کیلو

فلفل دلمه ای رنگی ۳ عدد

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه

خرفه ها را از یک روز قبل پاک می کنیم و آن را شسته و روی پارچه ای پهن کرده تا کاملا آبش

برود.(نیازی به ریز کردن خرفه ها نیست کافی است آن را از ساقه جدا کنیم.)

هویج را پوست گرفته و خلال می کنیم.

در ظرف مورد نظر سرکه سفید ریخته و نیم ساعت زودتر مقداری نبات در سرکه می اندازیم

تا سردی ترشی و نفخ آن را بگیرد. سپس خرفه ها را اضافه کرده و بعد هویج را می ریزیم.

سیر را نیز که از یک شب قبل در آب گذاشتیم پوست می گیریم و خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

قارچ خرد شده و زیتون را نیز اضافه می کنیم.سپس خیار های ریز خرد شده به همراه

فلفل دلمه ای خرد شده می ریزیم.

تخم گشنیز، زیره و مقداری آویشن اضافه می کنیم.در آخر نیز نمک و زردچوبه به مقدار کم

و همچنین فلفل به مقدار زیاد برای خوش عطر شدن می ریزیم.

آن ها را مخلوط می کنیم.سرکه باید به میزانی باشد که روی ترشی را بگیرد.

سپس یک دستمال سفید روی ظرف انداخته و به مدت ۴۸ ساعت در محیط آشپزخانه نگه می داریم.

پس از ۴۸ ساعت میزان سرکه ترشی وتندی وشوری ترشی را چک کرده سپس

آن را در ظرفی شیشه‌ای ریخته و آماده سرو می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ترشی پیاز

ترشی آلبالو

ترشی جوانه و زیتون