مواد لازم

فیله مرغ ۵۰۰ گرم

آرد ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

پودر کاری ۲ قاشق مرباخوری

سیب درختی زرد ۱ عدد

خامه رقیق شده ۱ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

عصاره مرغ ۱ پیمانه

زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی ریز کرده و در روغن ریخته تا کمی رنگ آن عوض شود( مقداری آن را شفاف می کنیم.)

سپس آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.پودر کاری و مقداری روغن نیز اضافه می کنیم.

پس از کمی تفت آب به آن اضافه کرده تا آرد باز شود و آن را هم می زنیم.

سپس عصاره مرغ را ریخته و هم زده و کمی فلفل قرمز و سیاه نیز اضافه می کنیم.صبر می کنیم تا جا بیفتد.

حدود بیست دقیقه قبل از آماده شدن خورش، سیب را که پوست گرفته و به صورت حبه قندی

خرد کرده ایم اضافه می کنیم.(بهتر است از قبل کمی آبلیمو به سیب ها بزنیم تا سیاه نشود.)

پس از سیب زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

فیله مرغ را خرد کرده و با کمی نمک آن را تفت می دهیم تا از حالت نرمی در بیاید.

چند دقیقه انتهایی کار فیله مرغ را اضافه می کنیم.

در آخر هنگامی که می خواهیم خورش را سرو کنیم خامه را که از قبل رقیق کرده ایم

(۱/۳ خامه را آب اضافه می کنیم.)اضافه کرده و هم می زنیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

 

توجه

*هنگام اضافه کردن خامه آن را از یک جهت هم می زنیم.در صورتی که از دو جهت

خلاف هم زده شود خامه می بُرَد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه خورش انار

طرز تهیه کوکوی کدو

آش ترخینه دوغ