مواد لازم

پیاز کوچک نیم کیلو

سرکه ۳ پیمانه

آب ۲ پیمانه

نمک ۱ قاشق غذاخوری

نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی آب ریخته و پیاز ها را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم.

سپس پیازها را پوست می گیریم.

در قابلمه ای آب و سرکه می ریزیم و روی حرارت با شعله بالا قرار می دهیم.

نمک را به آنها اضافه کرده و صبر می کنیم تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن زیر گاز را

خاموش می کنیم و پیاز ها را در قابلمه می ریزیم تا به مدت ۵ دقیقه بماند.

در یک ظرف شیشه ای ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک ریخته سپس تمام پیازها را درون ظرف

می ریزیم و دوباره ۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک روی پیازها می ریزیم.

محلول آب و سرکه را روی پیازها ریخته و در صورتی که ظرف کاملا پر نشد با سرکه پر می کنیم.

درب شیشه را محکم بسته و به مدت ۲ هفته تا ۳ هفته در آفتاب قرار می دهیم.

سپس ترشی آماده مصرف می باشد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه ترشی آلبالو

ترشی جوانه و زیتون

طرز تهیه سیر ترشی