مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۲ عدد متوسط

سبزی معطر(گشنیز و نعنا) ۲ قاشق غذاخوری

نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری

رب انار ۳ قاشق غذاخوری

گوجه ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۴قاشق غذا خوری

آب گوشت ۱ و نیم پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا یکی از پیاز ها را رنده کرده و آب آن می گیریم . پیازها را با گوشت و نمک

و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می دهیم.

آنها را به اندازه گردو گلوله کرده و در آرد می غلتانیم. سپس گوشت ها را در روغن تفت می دهیم.

یکی دیگر از پیاز ها را نیز نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. سبزی معطر را

اضافه کرده و گوجه را نیز که از قبل رنده کرده ایم نیز به مواد اضافه می کنیم.

پس از کمی تفت نعنا خشک را ریخته و هم می زنیم.

سپس رب انار و رب گوجه اضافه کرده و آب گوشت نیز می ریزیم تا به جوش آید.

یک مقدار از آب گوشت را نگه داشته و به گوشت اضافه می کنیم تا نیم پخت شود .

سپس آنها را به قابلمه انتقال داده تا به همراه باقی مواد خوب جا بیفتد.

 

توجه

*بهتر است در سبزی معطر نعنا را کم تر بگیرید تا تلخ نشود.


پیشنهادهای هنرتوخونه

آش سماق (غذای محلی استان اصفهان)

خورش به و آلو

ته چین اسفناج