مواد لازم

آلبالو ۱ کیلو

نعنا خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده ۱ بوته متوسط

فلفل تند خرد شده ۲ تا ۳ عدد

نمک ۱ و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری

سرکه به میزان لازم

 

طرز تهیه

دو پیمانه سرکه در ظرفی ریخته و نمک و شکر به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

شیشه ای را در نظر گرفته و چند پر سیر به ته ظرف می ریزیم.مقداری نعنا

و چند پر فلفل قرمز نیز ریخته و آلبالو ها را روی آنها می ریزیم.

وقتی یک لایه آلبالو ریختیم دوباره چند پر سیر و مقداری نعنا و فلفل قرمز می ریزیم.

به همین ترتیب لایه به لایه انجام می دهیم تا ظرف پر شود.

در آخر سرکه را اضافه می کنیم و شیشه را در یخچال گذاشته و پس از

چند هفته آماده مصرف می باشد.

 

توجه

*می توانید به جای شکر قهوه‌ای ،از شکر سفید استفاده کنید.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ترشی جوانه و زیتون

طرز تهیه سیر ترشی

ترشی گوجه فرنگی