مواد لازم

شیر ۲ پیمانه

خامه ۲۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

موز پوره شده ۲ عدد

وانیل ½ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین ۱ و ½ قاشق غذاخوری

آب سرد ¼ پیمانه

 

طرز تهیه

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. سپس شیر را در قابلمه می ریزیم تا

شیر سریع گرم شود. ½ از شیر را نگه می داریم و نشاسته ذرت را به آن اضافه می کنیم

و هم می زنیم.(نشاسته ذرت را مستقیم در شیر گرم نمی ریزیم چون سریع گلوله می شود.)

شکر را به شیری که در حال گرم شدن است اضافه کرده و وانیل نیز به آنها اضافه

می کنیم و همان طور که روی حرارت قرار دارد هم می زنیم.

وقتی شیر گرم شد ، نشاسته ذرت را که در ½ شیر حل کردیم به آنها اضافه کرده و

خیلی سریع هم می زنیم تا گلوله نشود.حدود ۲ تا ۳ دقیقه هم زده تا به حالت فرنی

در بیاید.وقتی به این حالت در آمد پودر ژلاتین را که از قبل در آب سرد حل کرده ایم

و به روش بن ماری ذوب کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و خیلی سریع هم می زنیم

تا نبندد.موز پوره شده را نیز مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد.

وقتی جوشید و به حالت فرنی در آمد از روی حرارت برداشته تا ولرم شود.

سپس خامه را به آنها اضافه می کنیم و هم می زنیم.(در صورتی که داغ باشد

و خامه اضافه شود، خامه می برد.)

سپس آنها را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال نگه می داریم.

 

توجه

*می توان به جای موز از انبه،توت فرنگی،گیلاس نیز استفاده کرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

سوپ سبز

دسری خوشمزه در کم ترین زمان

طرز تهیه سوپ شیر