مواد لازم

فندق خام ۲ پیمانه

روغن نارگیل ۲قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه

شکر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا فندق ها را در سینی فر ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد

تُست می کنیم تا روغن موجود در فندق فعالتر شده و‌ هنگام میکس کردن روغن بیشتری از خود پس بدهد.

کمی صبر کرده پس از کمی خنک شدن فندق ها را بین دستمال آشپزخانه تمیزی

نگهداشته و آن را ماساژ می دهیم تا پوست فندق ها جدا شود.(هر چقدر بیشتر پوست فندق جدا شود بهتر است.)

فندق ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در دستگاه غذا ساز با دور بالا ریخته تا کرم فندق درست شود.

روغن نارگیل را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم.

پودر کاکائو و شکر نارگیل(بهتر است شکر نارگیل را  از قبل به حالت پودر در بیاورید.)را

به مواد اضافه کرده و در آخر مقدار خیلی کمی نمک اضافه می کنیم.

و دوباره به مدت ۵ تا ۸ دقیقه میکس می کنیم.

ابتدا نوتلا حالت رقیق تری به خود دارد پس از کمی صبر کردن بافت آن غلیظ می شود.


پیشنهادهای هنرتوخونه

کیک خرمالو

کیک سیب

دسر موز و نارگیل