مواد لازم

زیتون سبز ۳۰۰ گرم

زیتون سیاه ۲۰۰ گرم

هویج ۲ عدد

جوانه ماش ۲۰۰گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد

نعنا و شوید و ریحان خشک ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

آبلیمو ۱ پیمانه

روغن کنجد ۱/۲ پیمانه

روغن زیتون ۱ پیمانه

سرکه ۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا زیتون را که هسته ی آن گرفته شده و از قبل در روغن زیتون نگه داری شده

در ظرف مورد نظر می ریزیم.زیتون سیاه را اضافه کرده و هویج را پوست گرفته و

خلال می کنیم و آن را از قبل می گذاریم تا کاملا خشک شود.(چون این ترشی باید

خشک باشد و آب نداشته باشد.)سپس هویج را اضافه می کنیم.

جوانه را نیز شسته و در سبدی ریخته تا آب آن گرفته شود سپس آن را روی پارچه

پهن کرده تا کاملا خشک شود.جوانه را به مواد اضافه می کنیم.فلفل دلمه ای رنگی را

نیز درشت خرد کرده و با مواد مخلوط می کنیم.

نمک به میزان ۲ قاشق سوپ‌خوری و فلفل سیاه را اضافه می کنیم.

سبزیجات خشک را ریخته و در آخر سرکه و روغن زیتون ‌و روغن کنجد و آبلیمو

(بهتر است آبلیمو تازه باشد) به مواد اضافه می کنیم.

ترشی را در شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت یک ماه نگه می داریم.

در این مدت یک ماه،دو تا سه بار به آن سر زده و نمک و روغن زیتون و آبلیموی آن را

تست می کنیم و در صورت نیاز به آن اضافه می کنیم.

پس از یک ماه آماده مصرف می باشد.

 

توجه

*بهتر است از سبزیجات خشک استفاده شود چون سبزیجات تازه رنگ ترشی را تغییر می دهد.

*نعنا را به میزان کمتر از ریحان و شوید استفاده کنید چون نعنای زیاد ترشی را سیاه و تلخ می کند.


پیشنهادهای هنرتوخونه

طرز تهیه سیر ترشی

ترشی گوجه فرنگی

ترشی خرما