مواد لازم

پیاز داغ ۴قاشق غذا خوری

گوشت ۵۰۰ گرم

به ۷۰۰ گرم

آلو ۳۰۰گرم

رب گوجه ۲قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم

لپه ۱تا۲قاشق

شکر ۱تا ۲قاشق

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز داغ را به همراه گوشت تفت می دهیم.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد و آب آن گرفته شد

زردچوبه اضافه کرده سپس آب میزان لازم اضافه می کنیم تا گوشت بپزد.

به را با کره تفت داده و با مقدار خیلی کمی آب روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم

تا بپزد.(میتوان با فشار انگشت روی به، میزان پخت آن ‌ متوجه شد.)پس از اینکه به پخت آن را به

گوشت پخته شده اضافه می کنیم.لپه را نیز که از قبل کاملا پخته شده می ریزیم و رب گوجه را

کمی‌ درون روغن تفت داده و‌ آن را به مواد اضافه می کنیم.قدری پیاز داغ نیز برای طعم بهتر اضافه کرده

و سپس زعفران و نمک و فلفل به درون قابلمه می ریزیم.

در نهایت آلو را که از قبل خیس کرده و به مدت ۳۰ دقیقه پخته شده به مواد اضافه می کنیم.

پس از اینکه همه ی مواد را در قابلمه ریختیم در آن را بسته تا به مدت ربع ساعت به جوش آید.

در این زمان می توان در صورت نیاز یک تا دو قاشق شکر اضافه کرده تا خورش طعم ملس به خود بگیرد.


پیشنهادهای هنرتوخونه

ته چین اسفناج

سوپ سبز

تاس کباب مرغ