مواد لازم

توت سیاه ۵۰۰ گرم

شکر ۳۵۰ گرم

پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری

جوهر لیمو ۱/۸ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه

توت سیاه را به همراه شکر میکس کرده و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه می داریم

تا کاملا توت،آب خود را پس بدهد.سپس آن را روی حرارت با شعله زیاد قرار داده تا به مدت ۶ تا ۷ ساعت بجوشد.

پودر ژلاتین را به مارمالاد داغ اضافه کرده کاملا که ژلاتین حل شد جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم.

بهتر است به مدت ۵،۶ ساعت در همان ظرف بماند سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل  کنیم.


شربت به لیمو

مربای بهارنارنج

طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی