مواد لازم

برنج ۱ پیمانه

رب انار ۳قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

اسفناج تازه ۱۵۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی ۱/۴ پیمانه

کره ۲۰گرم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم پس از اینکه کمی سبک شد

سیر نگینی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می‌دهیم.

اسفناج را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و حدود دو تا سه دقیقه تفت می دهیم.

سپس برنج را که از یک ربع قبل با آب گرم خیس کرده ایم( آب دمای ۴۰تا۴۵درجه)آبکش کرده

وقتی آب برنج رفت آن را به مواد اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه که آب جمع شد به مدت

سه دقیقه آن را تفت می‌دهیم.سپس میزان آب لازم را به آن اضافه کرده و لوبیا را نیز اضافه می کنیم.

( که از ده دقیقه قبل لوبیا را خیس می کنیم و حدودا یک ربع اجازه می دهیم جوش بخورد پس از

۱۵ دقیقه آن را آبکش می کنیم.)نمک و فلفل زده و اجازه می دهیم کمی بجوشد و آب برنج تمام شود.

سپس حدود ده گرم از کره اضافه کرده و برنج را دم می کنیم.

یک قاشق روغن در تابه ریخته تا گرم شود سپس ۱/۸قاشق چایخوری فلفل سیاه نیم کوب شده را

به روغن اضافه می کنیم.یک دقیقه آن را تفت داده سپس خارج از حرارت نگه می داریم تا کمی دمای آن

پایین بیاید سپس رب انار را اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم. قبل از اینکه

رب غلیظ شود حرارت را خاموش کرده و کره به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

کمی نمک نیز برای طعم گرفتن به آن ها اضافه می کنیم.

در آخر سس را روی برنج ریخته و پس از دم کشیدن سرو می کنیم.


پیشنهادهای هنرتوخونه

سوپ سبز

تاس کباب مرغ

خورش آلو اسفناج