مواد لازم

سیر خشک ۱ کیلو

شیره خرما یا انگور ۲ لیتر

سرکه ۱ لیوان

نمک ۱ قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه

ابتدا سرکه و شیره خرما یا انگور را به همراه نمک با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار

می دهیم تا به مدت ۴۰ دقیقه بجوشد.سپس سیر را که از قبل یکی دو لایه از پوست آن را

گرفته ایم و آن را شسته و یک روز کامل گذاشته ایم تا خشک شود، درون محلول آماده شده

ریخته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد.(در صورتی که از سیر تازه استفاده کرده ایم

به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه می جوشانیم.)

سپس آن را در شیشه مورد نظر کرده و در جای تاریک  به مدت یک ماه قرار می دهیم.

پس از یک ماه آماده مصرف می باشد.


ترشی گوجه فرنگی

ترشی خرما

ترشی بادمجان